nierreinigingsthee van Andreas Moritz

Nierthee van Andreas Moritz

06-P4341
Bestel
  • Beschrijving

Samenstelling volgens Andreas Moritz.

Na elke tweede leverzuivering wordt aanbevolen 20 dagen een nierzuivering te doen met de nierkruiden voor thee volgens het recept in zijn boek. Met 500 gram heb je voldoende voor 20 dagen.

 

Na elke leverreiniging kun je de nier kruiden voor de thee ook 4-5 dagen gebruiken om de nieren direct te ondersteunen.

Deze thee is samengesteld volgens een recept met de nier kruiden die Andreas Moritz beschrijft, in zijn boek de wonderbaarlijke leverreiniging en galblaaszuivering.

Symphytum officinalis en Eupatorium purpureum vallen onder het Warenwetbesluit Kruidenpreparaten en mogen in Nederland niet verkocht worden voor inwendig gebruik. Deze twee kruiden zijn uit het recept gelaten.

Tijdelijk zonder Hydrangea arborescens, omdat die niet leverbaar is.

Neem 2 volle eetlepels in 240 ml water, laat een nacht staan. Breng aan de kook en verwijder de vaste bestanddelen. Drink over de dag verdeeld op. Voldoende voor 21 dagen.

Ondersteunt de nieren tijdens de zuivering door extra water te drinken met een minimum van 6 tot een maximum van 8 grote glazen (1,5 tot 2 liter in totaal) per dag, tenzij de kleur van de urine donkergeel is. Dan dien je meer water te drinken.

Probeer tijdens de nierzuivering ook het dieet van de levereeiniging aan te houden:
Dus matig tot geen dierlijke producten, inclusief vlees, zuivel (behalve boter en Ghee), vis en eieren.

Matig en liever vermijden: zwarte thee, koffie, alcohol, koolzuurhoudende dranken, chocolade en andere etenswaren en dranken die conserveermiddelen, kunstmatige kleur- of zoetstoffen en dergelijke bevatten.

Ter aanvulling op het drinken van deze nierthee kun je kauwen op een klein stukje verse schil van een biologische citroen aan de linkerkant van je mond en een klein stukje biologische wortel aan de rechterkant van je mond.

Kauw op elk stukje 30 tot 40 keer. Dit stimuleert de nierfunctie. Zorg ervoor, dat er in elk geval een half uur zit tussen iedere kauwsessie.

In de herziene versie van het boek: De ongelooflijke lever- en galblaaszuivering, dat nu de titel 'De wonderbaarlijke lever -en galblaasreiniging' heeft gekregen zijn wat aanpassingen gemaakt in de doseringen. De artikelen die in de webwinkel staan zijn aangepast aan de herziene uitgave.

Samenstelling: Origanum marjorana*, Uncaria tomentosa, Foeniculum vulgare*, Cichorium intybus*, Arctostaphylos uva ursi*, Hydrangea arborescens, Althaea officinalis*, Solidago virgaurea*. (Majoraan*, Katteklauw*, Venkelzaad*, Cichorei*, Beredruif*, Boomhortensia, Heemst*, Guldenroede*)*

* Op natuurlijke wijze geteeld zonder kunstmest en chemische bestrijding!

De kruiden in dit mengsel van Kruidenhuis Fonteyne zijn: 100% natuurlijk, zonder additieven en is GMO- vrij.

Dit product bevat geen gluten, synthetische conserveermiddelen, kleur, geur en smaakstoffen en is geschikt voor vegetariƫrs en veganisten.

  • De aangegeven dosis niet zonder deskundig advies overschrijden
  • Raadpleeg een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte
  • Koel en droog bewaren
  • Buiten bereik van kleine kinderen houden
  • Dit product kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen

Prijsopbouw in de webwinkel:
Bij de prijs van de grotere verpakking wordt de prijs van de kleinste hoeveelheid opgeteld.

Gerelateerde Producten