nierreinigingsthee van Andreas Moritz

Nierthee van Andreas Moritz

Bestel
  • Beschrijving

Samenstelling volgens Andreas Moritz.

Na elke tweede leverzuivering wordt aanbevolen 20 dagen een nierzuivering te doen met de nierkruiden voor thee volgens het recept in zijn boek.

 

Na elke leverreiniging kun je de nier kruiden voor de thee ook 4-5 dagen gebruiken om de nieren direct te ondersteunen.

Deze thee is samengesteld volgens een recept met de nier kruiden die Andreas Moritz beschrijft, in zijn boek de wonderbaarlijke leverreiniging en galblaaszuivering.

Symphytum officinale en Eupatorium purpureum vallen onder het Warenwetbesluit Kruidenpreparaten en mogen in Nederland niet verkocht worden voor inwendig gebruik. Deze twee kruiden zijn uit het recept gelaten.

Neem 2 volle eetlepels in 240 ml water, laat een nacht staan. Breng aan de kook en verwijder de vaste bestanddelen. Drink over de dag verdeeld op. Voldoende voor 21 dagen.

Samenstelling: Origanum marjorana*, Uncaria tomentosa, Foeniculum vulgare*, Cichorium intybus*, Arctostaphylos uva ursi*, Hydrangea arborescens, Althaea officinalis*, Solidago virgaurea*. (Majoraan*, Katteklauw*, Venkelzaad*, Cichorei*, Beredruif*, Boomhortensia, Heemst*, Guldenroede*)

* Op natuurlijke wijze geteeld, zonder kunstmest of chemische bestrijding!

In de herziene versie van het boek: De ongelooflijke lever- en galblaaszuivering, dat nu de titel 'De wonderbaarlijke lever -en galblaasreiniging' heeft gekregen zijn wat aanpassingen gemaakt in de doseringen. De artikelen die in de webwinkel staan zijn aangepast aan de herziene uitgave.
Gerelateerde Producten